KSJPT muisti arvokasta työtä tekeviä kausikortein

Image
Hope ry:n Tiina Luoto-Mäenpää (vas.) vastaanotti kausikorttilahjoituksen KSJPT:n Esko Perttulalta (oik.) Kuvassa keskimmäisenä Harri Wacklin. Kuva: Pekka Nykänen

Keski-Suomen Jalkapalloilun Tuki ry haluaa tukea Hope ry:n arvokasta työtä ja olla siten mukana mahdollistamassa urheilu- ja harrastustoimintaa eri taustoista tuleville lapsille. Tästä osoituksena lahjoitimme yhdistyksen käyttöön kolme JJK:n kausikorttia 4.6.2014 Harjulla pelatun JJK – PK-35 ottelun yhteydessä. Toivomme, että kausikorteista on suurta iloa nuorille tulevaisuuden ”Eero Markkasille” ja tiedämme, että Hope ry:n kautta lahjoitus menee erinomaisen hyvään tarkoitukseen. Kausikortit Hope ry:n puolesta vastaanotti Jyväskylän alueen tiiminvetäjä Tiina Luoto-Mäenpää.

Hope ry on yhdistys, joka tarjoaa lapsille ja lapsiperheille monimuotoista arjen apua. Alunperin pääkaupunkiseudulla toimineen yhdistyksen perustivat kotiäidit Tiina Nummenmaa ja Laura Kivimäki vuonna 2008. Työtä tehdään nykyisin ympäri Suomea 14 paikallistoimijan välityksellä ja apua ovat saaneet jo tuhannet lapset ja perheet. Hope avustaa vähävaraisia perheitä esim. lasten harrastusten maksujen ja välinelahjoitusten muodossa.

KSJPT muisti kausikortein myös kahta jalkapallotoimijaa. Sheikh Ismael Musse ja Andreas Wennström vastaanottivat kausikorttinsa jo aiemmin tällä kaudella. Molemmat miehet ovat toimineet ansiokkaasti vapaaehtoisina maahanmuuttajanuorten jalkapallotoiminnan vetäjinä Huhtasuon ja Kuokkalan alueilla. KSJPT kiittää myös heitä keskisuomalaisen jalkapallokulttuurin juuria vahvistavasta työstä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s