Kannattajat JJK-hallitukseen!

TIEDOTE

Keski-Suomen Jalkapalloilun tuki ry. Jyväskylässä, 28.04.2014

KSJPT ry:n varapuheenjohtaja Jussi Ottavainen on nimitetty JJK Keski-Suomi Oy:n hallitukseen. Hän on sekä JJK-kannattajaryhmä Harjun Poikien että paikallisen jalkapalloseura Harjun Potkun perustajajäsen. Ottavainen on myös KSJPT ry:n perustamisen avainhenkilöitä. Nivalalaislähtöinen Ottavainen on kokenut IT-projektiammattilainen, ja hänet tunnetaan Keski-Suomen alueella vannoutuneena jalkapalloihmisenä ja seudun alasarjoissa Kolmosta myöten lähes kaiken nähneenä keskuspuolustajana.

KSJPT ry:n kautta kannattajien ääni saadaan entistä paremmin kuuluviin. Yhdistyksen on tarkoitus olla väylä, jonka kautta jäsenistö voi suoraan vaikuttaa paikallisen jalkapalloilun tulevaisuutta koskeviin päätöksiin. Hallituspaikka JJK Keski-Suomi Oy:ssä on yhdistyksen ensimmäinen merkittävä askel tätä kohti. Yhdistyksen oma päätöksenteko perustuu tasa-arvoiseen, jäsen ja ääni -periaatteeseen.

Yhdistys on myös valmis ottamaan vastuuta eri seurojen kehittämisestä yhteisen, keskisuomalaisen jalkapalloyhteisön vahvistamiseksi. KSJPT ry pystyy konkreettisin toimin auttamaan seuroja monissa asioissa ja tarjoamaan vapaaehtoisuuteen perustuvaa työpanosta seurojen tueksi.

Liittymisohjeet klikkaamalla.

Opastusta ja lisätietoja saa tarvittaessa myös jäsensihteeri Niko Rakkolaiselta sähköpostitse (niko@ksjpt.fi) tai puhelimitse (044-9524037) ke-pe klo 10-14. Jäsenmaksu on edullinen 15 € vuodessa ja vaihtoehtoisesti kannatusjäsenyys 150 € vuodessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s